Apotheek Kruisem

Greet Vanmeirhaeghe
Apotheker
Delphine Vermeulen
Apotheker
Willemien Klein
Apotheker

Apotheek Vanmeirhaeghe in Kruisem, Klantgericht en Betrokken

In onze apotheek te Kruisem helpen apothekers Greet, Delphine en Willemien u graag verder. Laagdrempeligheid is waar wij voor staan. Wij streven naar een efficiënte en kwalitatieve relatie met al onze patiënten. Wij adviseren u graag bij al uw vragen betreffende uw gezondheid.

Een persoonlijk contact met advies op uw maat is daarbij essentieel voor ons.

Bent u op zoek naar kwaliteit, service en zorg? Wie bieden een zorgrelatie aan onze klanten, een totaalbegeleiding waar we u helpen met therapietrouw, medicatieschema’s en medicatienazicht. Wij helpen u ook graag met onze thuisleveringsdienst. Vraag ons om advies uit ons uitgebreid aanbod van klassieke en natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen en cosmetica.

Online Apotheek Kruisem

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. Via onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 37.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u naar uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.
Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…