Gezondheid

Geneesmiddelen afleveren

Het afleveren van (voorgeschreven) geneesmiddelen behoort als apotheker tot onze kerntaak.

Het is voor ons echter heel belangrijk dat we elke aflevering van geneesmiddelen of supplementen kunnen begeleiden met gepast advies.

Apotheek Vanmeirhaeghe inet zoals uw arts een vertrouwenspersoon. Wij eerbiedigen het beroepsgeheim en geven blijk van vertrouwen.

Wij begeleiden de aflevering van geneesmiddelen met doelgerichte en gepersonaliseerde informatie noodzakelijk voor hun goed gebruik.

Optimale Gezondheid met Voedingssupplementen

De kennis hebben over een uitgebalanceerde voeding is niet eenvoudig. Ook de juiste hoeveelheden voedingsstoffen tot u nemen elke dag opnieuw, is soms een moeilijkere taak. In functie van uw leefpatroon zou het kunnen dat er tekorten van stoffen ontstaan die voor uw lichaam noodzakelijk zijn.

Voedingssupplementen dragen bij tot een evenwichtige en optimale gezondheid. Natuurlijke voedingssupplementen worden heel goed door het lichaam opgenomen en garanderen een optimale werking.

Het vereist kennis en bijscholing die omgezet wordt in raad aan onze patiënt. Bij ons komt kwaliteit en kennis op de eerste plaats. Apotheek Vanmeirhaeghe staat u met raad en daad bij en bekijkt met u samen welke supplementen voor uw specifieke behoefte waardevol is. Vraag ons daarom vrijblijvend om advies.

Gezondheid uit de Natuur

Planten, mineralen, we halen ze uit de natuur. In tegenstelling tot de strikte homeopathie worden deze in de fytotherapie niet sterk verdund maar gewoon zuiver toegediend in een aangepaste dosis. Ook voor onze schoonheid worden vele natuurlijke stoffen in de ontwikkeling van producten gebruikt.

Natuurproducten kunnen zeer waardevol zijn. Echter een juist gebruik is essentieel.

Vraag de medewerkers van Apotheek Vanmeirhaeghe advies. Wij willen u graag helpen om het correcte product voor uw specifieke behoefte te leveren.

Uw Dieren verdienen de Beste Zorgen

Ook voor onze trouwe viervoeters en vele andere huisdieren heeft de wetenschap rond de medicijnen, zowel scheikundige, plantaardige als homeopathische, niet stilgestaan. Het comfortabel ouder laten worden van onze dieren, is iets waar we tegenwoordig veel zorg aan besteden. Ook voor hen kunnen wij speciaal ontwikkelde voedingsmiddelen vinden in de apotheek.

Ons team staat ter beschikking om alle verzorgingsproducten en voorschriftplichtige geneesmiddelen voor uw dieren af te leveren. Vergeet uw hond en kat niet tijdig te ontwormen en te beschermen tegen tekenbeten.